A nivosoft Ügyviteli Rendszer az ISD Dunaferr Zrt. és a BOSÁN 95 Kft. közös munkájának eredménye. A szoftver létrejötte egyrészt a Dunaferr informatikai részlege által birtokolt magas szintű alkalmazásfejlesztési kompetenciáknak, másrészt a BOSÁN 95 Kft. rendkívül erős tanácsadói hátterének köszönhető.

A két társaság korábban több, kisebb volumenű projektben már dolgozott közösen, együttműködésük csúcsa azonban vitathatatlanul a nivosoft Ügyviteli Rendszer megalkotása. A program mind funkcionalitásában, mind felépítésében, tartalmában maximálisan megfelel a korszerű technikai és szakmai követelményeknek.

Az ISD DUNAFERR

A dunaújvárosi székhelyű ISD DUNAFERR társaságcsoport ma a magyar acélipar meghatározó vállalkozása, az ország egyik legnagyobb termelő  vállalat együttese. A hazai acélpiacon a társaságcsoport piaci részesedése évek óta jelentős.

Az ISD DUNAFERR a jövőbeni elképzelései, fejlesztései biztosítására korszerű  informatikai rendszereket, megoldásokat használ, illetve alkalmazásait folyamatosan fejleszti. Ehhez a társaság több mint 100 fős informatikai részleggel rendelkezik, ahol saját alkalmazottai látják el a feladatokat. Az informatikai erőforrásokon belül kiemelkedik a fejlesztési terület, ahol hosszú évek tudása, tapasztalata halmozódott fel mind az egyéni fejlesztések, mind az alkalmazások testre szabása terén.

Ez az a fejlesztői háttér, amely a nivosoft program színvonalát, megbízhatóságát és a hosszú távú használhatóság mellett a folyamatos fejlesztést garantálja.

Tovább az ISD Dunaferr honlapjára »

A BOSÁN 95 Kft.

A BOSÁN 95 Kft. teljes körű könyvelési és bérszámfejtési szolgáltatást nyújt ügyfeleinek. A cég kiemelt tanácsadói révén speciális szakértője a kis- és közepes méretű vállalatok részére végzett pénzügyi, számviteli szolgáltatásoknak. Mindez az alábbi területeket öleli fel, akár outsourcing, akár tanácsadási szolgáltatás formájában:

  • Könyvelés, beszámoló-készítés, szabályzatok elkészítése, könyvelési munka ellenőrzése, kontrolling tevékenység
  • Komplett munkaügyi ügyvitel kialakítása, tanácsadás, audit, munkaerő optimalizálás
  • Bérszámfejtés, munkaügy, be- és kijelentések, munkaszerződések, TB ügyintézés, bevallások
  • Külföldi munkavállalók engedélyének intézése
  • Ügyviteli, irodavezetési tanácsadás, hatékony adminisztrációs rendszerek kialakítása
  • Adótanácsadás, bevallások elkészítése, ellenőrzése, legális adócsökkentés, adóoptimalizálás

Ez az a tanácsadói háttér, mely a nivosoft program szakmai és felhasználói színvonalát, a folyamatos jogszabályi megfelelőséget, a könnyű és egyszerű használatot, a folyamatos fejlődést, és nem utolsó sorban a megfelelő segítségnyújtást, az ügyféligények maximális figyelembe vételét és kezelését biztosítja.